Varför bygga ett varumärke - när ni kan köpa ett

är registrerat hos NordicWeb. Ring 0722 802 802 för prisuppgift.

Vi tillhandahåller kvalitetsdomännamn för företag, individer, organisationer och nystartade företag och hjälper till att anpassa en varumärkesstrategi som kommer att gynna hela din organisation.

Lämna inte er viktigaste digitala tillgång till slumpen.

Högkvalitativa domännamn är inte så lätta att få tag på och precis som lyxadresser är de lika sällsynta. Ta tillfället i akt och köp ett av våra exklusiva domännamn. När de är tagna är det oftast för alltid. Låt domännamnet arbeta för er och inte tvärtom.

NordicWeb.se är ett svenskregistrerat bolag som innehar F-skatt & moms.
toydogs.se - preview image
31417
samlakrediter.se - preview image
31670
ikontrakt.se - preview image
32838
replikavapen.se - preview image
11
utskrift.se - preview image
34343
fyndsidan.se - preview image
30717
gotaekonomi.se - preview image
35174
vargarna.se - preview image
32005
yogiska.se - preview image
38117
hemsidesguiden.se - preview image
34718
jaktoskytte.se - preview image
32448
guld-priser.se - preview image
27898
duplex.se - preview image
37847
plattak.se - preview image
35619
arefjallen.se - preview image
8389

Sök bland våra domännamn:

Våra populäraste domännamn

Här är de domännamn som får flest besökare på NordicWeb.se.

Dronarkorkort.se, Intimaffaren.se, Parfymdirekt.se, Jarv.se, Koraeget.se, Apoteko.se, Fliken.se, Profinans.se.strajpa image

strajpa - strajpade, strajpat
verb
Uttal: [straj`pa]
dekorera (fordon) med dekal eller text

-Svenska ordboken

Utvald Domännamn

Domännamnet vexa.se passar bra till en tech-startup eller något att göra med tillväxt.

curiosity tv channel

Vissa domännamn är värd mer

Precis som vissa fastighetsadresser har mer värde än andra så har vissa domännamn mer värde. Ett antal faktorer avgör värdet på ett domännamn, t.ex. sökordets popularitet och längden på namnet.

NordicWeb säljer huvudsakligen generiska namn och kontrollerar alltid varumärkesstatus. Ibland händer det att vissa domännamn raderas och släpps tillbaka till marknaden efter en lång karantän. Många av de mest attraktiva domännamnen auktioneras ut till ett mycket högt pris. Dessa är vanligtvis domännamn som består av ord som används flitigt i sökmotorer, i annonskampanjer, som är förknippade med en genre, produkt eller bransch, är lätta att komma ihåg eller är välkända termer. Sådana domännamn kan minska behovet av stora marknadsföringskampanjer eftersom potentiella kunder redan söker efter dessa domännamn. De kallas premiumdomäner.

Bra domännamn tillför ett värde

Fokusera på ditt varumärke och dina kunder. Google förändrar hela tiden sina sökmotoralgoritmer (programkodens möjlighet att visa bästa resultat och även hindra missbruk), och det är en utmaning att se till att sökmotoroptimeringen hänger med. Keywords har länge missbrukats för att locka sökmotorn att lagra vissa sidor som inte alls var tänkt att ha dessa kaywords, och konsekvensen är att keywords har väldigt lite eller ingen påverkan alls på dina sökresultat. Istället för att investera stora summor pengar i SEO väljer många att investera i ett minnesvärt premiumdomännamn som gör marknadsföring och sökandet efter kunder mycket enklare, och som lockar kunderna instinktivt.

Bedrägeri & phishing e-post

Tyvärr skickas många mejl från bedragare nuförtiden. Tittar man närmare på e-mailet så ser man att den avsändande e-postadressen inte är @nordicweb.se, och länkarna leder inte till vår sida. Vi skickar endast mejl från vårt domännamnsändelse @nordicweb.se (siffror inga nummer). Om ni misstänker att ni har fått en bluffmejl kan ni ringa oss eller mejla till sales@nordicweb.se men följ inte mejlets länkar eller instruktioner och betala inget förrän du har dubbelkollat med oss. Som regel brukar vi redan ha telefonkontakt med våra kunder.

Det är bra att vara vaksam och källkritisk när det gäller denna typ av meddelanden. Det underlättar både för er och för oss.Behöver ni hjälp med marknadsföring

Vad sägs om riktiga människor i facebookgrupper gentemot siffror som feedback.

NordicWeb äger 500+ facebookgrupper med tusentals medlemmar. Vi startade grupperna för mer än 10 är sedan och våra grupper täcker varje region och stad i Sverige. Det är just sådan grupper som vi har som de flesta marknadsföringsbolag söker sig till för att annonsera.

Många andra företag erbjuder hjälp med marknadsföringen men oftast går de in i andra grupper och annonsera där. Sådana kampanjer blir kortlevadade då gruppägarna stänger av dessa företag. Kontakta oss om ni vill ha en kampanj i en eller flera av våra facebookgrupper till ett rimligt pris. Veckokampanjer startar från 495:- ex moms och når tusentals människor i det geografiska området som ni väljer. Ring 0722 802 802 så berättar vi mer.

Domänförmedlare

NordicWeb.se erbjuder hjälp till er som vill köpa loss ett domännamn som är upptagen. Oftast går det att köpa domännamn som inte används aktivt. Det finns dock inga garantier att domäninnehavaren vill sälja sitt domännamn.

Webdesign

Det händer mycket på internet och då gäller det att ha en snygg och funktionell hemsida så att första intrycket lämnar ett positivt intryck. NordicWeb.se har erfarenhet av det mesta inom systemutveckling, API:er och webdesign. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss för en offert om ni vill ha en responsiv webbsida som BigBen.nu där ni kan uppdatera era menyer.

Webhosting & e-post

Vi kan hjälpa till att hitta ett förmånligt hostingerbjudande för ditt företag som passar mycket bra till start-ups, mindre företag och privatpersoner. Vi sköter skapandet av e-postadresser och andra inställningar som behöver göras för att komma igång med ert webprojekt.